Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak odzyskać dziwnie utracone konto w BF3 ?

NieBedeBil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam strasznie porąbanie utracone konto i nie mam pojęcia czy woogle je kiedyś odzyskam ;/

Napisze wam jak by co tutaj po raz 2 mój problem oraz pytam się was, jak je odzyskać i czy woogle da się je odzyskać.

To tak... konto jest utracone już od... 5 miesięcy z dniem dzisiejszym (12. 01.2013), próbowałem WIEEEELE razy połączyć z live chatem EA ale na próżno bo zawsze pisałem takie bzdury po angielsku, że sam siebie nie zrozumiałem. ;/

utraciłem je w taki sposób, że przy zmianie adresu e-mail wpisałem e-mail który aktualnie skopiowany bo robiłem jakąś rejestracje na jakimś forum ze zrobionym e-mailem takim na 3 sekundy tylko do rejestracji na jakimś debilnym forum ;/ miałem skopiowany ten email i nie zauważyłem że wkleiłem ten co zrobiłem na 3 sekundy a nie ten co jest mój. Dopiero po próbowaniu zalogowania się na konto przez email dotarło do mnie że użyłem złego emialu przy zmianie emailu. Natomiast hasło do konta przy wielu próbach zresetowania hasła bo wcześniej zapomniałem, się zmieniło na jakieś którego już nie pamiętam ;/ Dziś nie potrafię odpowiedzieć dlaczego miałem go skopiowanego, ale pamiętam ten e-mail, nie był mój jak by co. Zapomniałem hasło do tego konta, a jak wiadomo można je przypomnieć tylko przez e-mail który zmieniłem niechcąco na taki który nie był mój. Jeszcze bardzo ważna sprawa do tego tematu jest taka, że kupiłem nowe konto, ale i tak chce TE stare odzyskać, a właśnie dziś wpisałem to konto w wyszukiwarce battleloga i zobaczyłem zdjęcie... ten gravatar ma przecież e-maila starego. Jedyne moje dowody na to, że to konto jest moje to jest to:

1. mam ten sam e-mail na starym koncie w gravatarze w opcjach konta jak i nowym koncie

2. pamiętam e-mail starego konta, który niechcąco zmieniłem ;/

a oto czego nie pamiętam:

1. hasła do konta

2. hasła do e-mailu na którym jest aktualnie to stare konto

3. daty urodzenia przy rejestracji konta pytanego najczęściej w takich innych tego typu sytuacjach

Opublikowano

1. Nie znasz maila.

2. Nie znasz hasła.

3. Nie znasz daty urodzenia.

Jedyne co może cię uratować to kod, kod podany przy aktywacji BF3. Najlepiej jakby to było z wersji pudełkowej. Masz go ?

Opublikowano

Elo, mam strasznie porąbanie utracone konto i nie mam pojęcia czy woogle je kiedyś odzyskam ;/

Napisze wam jak by co tutaj po raz 2 mój problem oraz pytam się was, jak je odzyskać i czy woogle da się je odzyskać.

To tak... konto jest utracone już od... 5 miesięcy z dniem dzisiejszym (12. 01.2013), próbowałem WIEEEELE razy połączyć z live chatem EA ale na próżno bo zawsze pisałem takie bzdury po angielsku, że sam siebie nie zrozumiałem. ;/

utraciłem je w taki sposób, że przy zmianie adresu e-mail wpisałem e-mail który aktualnie skopiowany bo robiłem jakąś rejestracje na jakimś forum ze zrobionym e-mailem takim na 3 sekundy tylko do rejestracji na jakimś debilnym forum ;/ miałem skopiowany ten email i nie zauważyłem że wkleiłem ten co zrobiłem na 3 sekundy a nie ten co jest mój. Dopiero po próbowaniu zalogowania się na konto przez email dotarło do mnie że użyłem złego emialu przy zmianie emailu. Natomiast hasło do konta przy wielu próbach zresetowania hasła bo wcześniej zapomniałem, się zmieniło na jakieś którego już nie pamiętam ;/ Dziś nie potrafię odpowiedzieć dlaczego miałem go skopiowanego, ale pamiętam ten e-mail, nie był mój jak by co. Zapomniałem hasło do tego konta, a jak wiadomo można je przypomnieć tylko przez e-mail który zmieniłem niechcąco na taki który nie był mój. Jeszcze bardzo ważna sprawa do tego tematu jest taka, że kupiłem nowe konto, ale i tak chce TE stare odzyskać, a właśnie dziś wpisałem to konto w wyszukiwarce battleloga i zobaczyłem zdjęcie... ten gravatar ma przecież e-maila starego. Jedyne moje dowody na to, że to konto jest moje to jest to:

1. mam ten sam e-mail na starym koncie w gravatarze w opcjach konta jak i nowym koncie

2. pamiętam e-mail starego konta, który niechcąco zmieniłem ;/

a oto czego nie pamiętam:

1. hasła do konta

2. hasła do e-mailu na którym jest aktualnie to stare konto

3. daty urodzenia przy rejestracji konta pytanego najczęściej w takich innych tego typu sytuacjach

Jeżeli pamiętasz stary e-mail na na którym po raz pierwszy wpisałeś kod to powinno być wszystko ok... z reszta origin ma swoje pliki w ktorych zapisane sa wszystkie kody te kreskowe czy jak to nazwac xD Wystarczy wygooglowac i umiejetnie pomyslec i wyskoczy ci jak odzyskac ten kod i mozeeeeeeeeee odzyskasz jezeli nasz stary e-mail i kod :P Chociaż ja sam w to nie wierzę.

OndteAw.png
Opublikowano

e-mail na którym po raz pierwszy wpisałem kod starego konta jest aktualnie teraz moim e-mailem do nowego konta ;[ więc raczej nie można mieć 2 kont na jednym e-mailu ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...